fbpx

WEBINARIESERIE

Gör dig redo att ta steget från Dynamics NAV till Dynamics 365 Business Central

27 maj & 3 juni

Välkommen att anmäla dig till vår kostnadsfria webinarieserie

Tillsammans med Microsoft bjuder vi in till en webinarieserie i två delar med fokus på Dynamics 365 Business Central och hur du kan göra dig redo för att uppgradera till den nya generationens affärssystem.

  • Del 1: Vad innebär det att uppgradera till Business Central?

    27 maj, kl.10.00-10.40

    Vi gör en generell överblick av den nya Dynamics 365 plattformen och affärssystemet Business Central. Vilka är fördelarna med Business Central? Finns det några ekonomiska fördelar? Vi går igenom de senaste nyheterna och finesserna, berättar om de olika lösningarna som finns och vad det innebär att ta sig till molnet.

  • Del 2: Så gör du uppgraderingsresan till Business Central

     3 juni, kl.10.00-10.40

    Den andra delen kommer att ha en något mer teknisk inriktning, där syftet är att förklara uppgraderingsresan och hur man tar sig från en äldre version av NAV till Business Central rent praktiskt. Vi lyfter vanliga frågeställningar som man möts utav, vad man ska tänka på och olika sätt att göra resan på tillsammans med för- och nackdelar. Webinariet avslutas med att vi låter era frågor och funderingar driva agendan.

Denna webinarieserie vänder sig till er som i dagsläget använder affärssystemet Dynamics NAV, och är nyfikna på vad det skulle innebära att uppgradera till Dynamics 365 Business Central.

Vi kommer att leda dig genom webinarieserien:

Johan Carlstedt

Johan Carlstedt

Johann Runemark

Johann Runemark

© 2020 NaviPro / AAD