Vi söker en tekniker till vårt huvudkontor i Borås.

Är du på jakt efter rätt arbetsgivare?
Toppen! För vi är nämligen på jakt efter rätt medarbetare.

NaviPro går som tåget och vi söker därför en tekniker för att komplettera vårt team.

Om tjänsten

Vill du utvecklas och lära dig arbeta med Citrix, Exchange, Hyper-V och intern teknisk support är du kanske personen vi söker? Vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet av installation, drift och underhåll av server och nätverk. Har du dessutom rätt personlighet så lär vi dig resten för att bli en fullfjädrad tekniker hos oss!

Vårt serverhotell/hostingtjänst heter Workanywhere och får glädjande nog allt fler kunder. Workanywhere finns till för alla som inte är passionerat intresserade av att själva sköta drift och underhåll av allt det som rör t.ex. affärssystem, e-post, datalagring, office, telefoni och kommunikation.

Din profil

Vi tror att du som person har ett brinnande och stort intresse för teknik och en dröm om att få arbeta och utvecklas med ditt intresse. Vi fyller dig med kunskap och kompetens, bara du har passionen! Du kommer ingå i ett teknikteam och vara direkt underställd vår ledande tekniker som också blir din fadder.

Varför ska du då söka dig till oss? Vi som jobbar här trivs både med varandra och våra arbetsuppgifter på ett sätt som vi tror är ovanligt. Ett sorts bevis på det är att vår personalomsättning i det närmaste är obefintlig. Vi är dessutom ett stabilt företag (AAA) som visat svarta siffror varje år sedan starten 1999.

Slå vår vd Thomas Molin en signal på 033-208901 eller skicka honom ett mejl om du vill veta mer.

Du söker jobbet genom att fylla i formuläret här på sidan.

Välkommen med din ansökan!

Om NaviPro

Vi levererar affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för fashion-industrin och för företag med kundorderstyrd tillverkning. Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics NAV med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapar vi effektiva informationssystem åt våra kunder. Vi medverkar till att utveckla och förfina våra kunders affärsprocesser och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt.

Vårt löfte till våra kunder är enkelt; engagemang och kompetens.

Totalt är vi nu 45 medarbetare, varav 26 personer vid huvudkontoret i Borås, 13 på Göteborgskontoret, 5 på Stockholmskontoret och 1 i Helsingborg. NaviPro är privatägt och omsättningen är 64 miljoner kronor.

”Perfekt för dig som gillar omväxling; ingen vecka är den andra helt lik och den enda konstanten är problemlösning.”

Läs mer

Fredrik Törnvall
Fredrik TörnvallKonsult med inriktning systemutveckling

”Jag tycker om möjligheten att få träffa olika typer av människor vilket jag får göra i den rollen som jag har.”

Läs mer

Anna Ekdahl
Anna EkdahlKonsult med inriktning applikation

”Som utvecklare finns en oändlig möjlighet att vidareutveckla sig, något som är viktigt för mig för att jag ska trivas på jobbet.”

Läs mer

Sofia Johansson
Sofia JohanssonKonsult med inriktning systemutveckling

”Vi är ett härligt gäng som alltid har kunden i fokus.”

Läs mer

Reine Berg
Reine BergKonsult med inriktning support

”Det är spännande att få vara mitt i händelsernas centrum!”

Läs mer

Johan Colliander
Johan CollianderKonsult med inriktning projektledning