Vi söker ytterligare en Systemutvecklare till vårt kontor i Stockholm.

Är du på jakt efter rätt arbetsgivare?

Toppen! För vi är nämligen på jakt efter rätt medarbetare och letar efter dig med erfarenhet av systemutveckling.

NaviPro går som tåget och vi söker nu en systemutvecklare med placering på vårt Stockholmskontor för att komplettera vårt team på den fortsatta resan.

Så får du ståpäls av integrationer och web services?

Ja?

Kul!

Det är nämligen en väldigt bra början för att bli en av oss.

Om tjänsten

Som systemutvecklare hos oss arbetar du mycket med att förvalta, utveckla och anpassa våra kunders affärssystem och andra närliggande system, där våra kunder hanterar de flesta av sina affärsprocesser. Du kommer även att skapa integrationer, system emellan, i form av API:er, webservices samt FTP. Utöver utveckling innebär rollen som systemutvecklare att du kommer arbeta med användargränssnitt och testning, samt ge konsultation och support till våra systemanvändare.

Om dig

Vi tror att du som person har en positiv inställning, ett brinnande och stort intresse för systemutveckling och en dröm om att få arbeta och fortsätta utvecklas med ditt intresse. Du har inget emot att fråga om du inte förstår och inser när du behöver hjälp. Du kan förmedla dina tankar på ett enkelt och trevligt sätt på såväl svenska som engelska, har en stor förmåga att samarbete, jobba strukturerat och gillar att ta ansvar för att leverera kvalitet såväl till kunder som internt.

Med vårt stora kundfokus behöver du vara lösningsorienterad och gilla den tekniska utmaningen med att konfigurera system för att hjälpa kunder i svåra situationer. Din förmåga att applicera dina tekniska kunskaper till kundens verksamhet blir avgörande för att göra ändringar i befintliga delar eller skapa helt nya funktioner för våra kunder.

Vi tror att du som söker denna tjänst har en eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande samt att du har några års erfarenhet inom programmering och systemutveckling.

Du som söker har erfarenhet inom:
  • .Net
  • XML
  • Ison
  • C#
  • SOAP
  • SQL
Det är mycket meriterande om du dessutom har:
  • Erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central eller andra affärssystem
  • Erfarenhet av att bygga integrationer
  • Tidigare erfarenhet av konsultrollen
Vad vi erbjuder

Varför ska du då söka dig till oss? Vi som jobbar här trivs både med varandra och våra arbetsuppgifter på ett sätt som vi tror är ovanligt. Ett storts bevis på det är vår låga personalomsättning. Vi är dessutom ett stabilt företag (AAA) som visat svarta siffror varje år sedan starten 1999.

Vi tror på frihet under ansvar vilket innebär att du har möjlighet att själv påverka. Förutom en tillsvidareanställning erbjuder vi dig som medarbetare utvecklingsmöjligheter inom ditt område samtidigt som du får jobba med roliga och spännande kundprojekt.

Precis som ett av våra värdeord (Glädje) beskriver är det extra viktigt för oss att uppmuntra till att ha kul ihop på jobbet. Vi planerar årligen aktiviteter tillsammans för att skapa en ökad sammanhållning och laganda, bland annat genom våra uppskattade konferensresor, och vi strävar efter att alla NaviProare ska älska sin arbetsplats.

Nu ska vi växla upp vårt kontor i Stockholm och vi söker därför nya medarbetare som kan bli en del av vår fortsatta tillväxt. På kontoret i Stockholm blir du erbjuden en arbetsplats under uppbyggnad som du kan vara med och påverka, samtidigt som du får tryggheten hos en etablerad arbetsgivare.

Ansökan

Vid frågor om rekryteringsprocessen eller mer information om tjänsten vänligen kontakta vår vd Thomas Molin på 033-208901 eller via mail.

Tjänsten är placerad på NaviPros kontor i Stockholm. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Du söker jobbet genom att fylla i formuläret här på sidan. Sista dagen för ansökan är 2019-11-31.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om NaviPro

Vi levererar affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för fashion-industrin och för företag med kundorderstyrd tillverkning. Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapar vi effektiva informationssystem åt våra kunder. Vi medverkar till att utveckla och förfina våra kunders affärsprocesser och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt.

”Perfekt för dig som gillar omväxling; ingen vecka är den andra helt lik och den enda konstanten är problemlösning.”

Läs mer

Fredrik Törnvall
Fredrik TörnvallKonsult med inriktning systemutveckling

”Jag tycker om möjligheten att få träffa olika typer av människor vilket jag får göra i den rollen som jag har.”

Läs mer

Anna Ekdahl
Anna EkdahlKonsult med inriktning applikation

”Som utvecklare finns en oändlig möjlighet att vidareutveckla sig, något som är viktigt för mig för att jag ska trivas på jobbet.”

Läs mer

Sofia Johansson
Sofia JohanssonKonsult med inriktning systemutveckling

”Vi är ett härligt gäng som alltid har kunden i fokus.”

Läs mer

Reine Berg
Reine BergKonsult med inriktning support

”Det är spännande att få vara mitt i händelsernas centrum!”

Läs mer

Johan Colliander
Johan CollianderKonsult med inriktning projektledning

Sök tjänsten genom att bifoga cv och personligt brev, eller kopiera bara in länken till din LinkedIn-profil.

Great Place to Work certifierade