Vi söker ytterligare en systemutvecklare till vårt huvudkontor i Borås.

Är du på jakt efter rätt arbetsgivare?
Toppen! För vi är nämligen på jakt efter rätt medarbetare.

NaviPro går som tåget och vi söker därför en systemutvecklare för att komplettera vårt team.

Din profil

Vi tror att du som person har ett brinnande och stort intresse för systemutveckling och en dröm om att få arbeta och utvecklas med ditt intresse. Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och har lätt för att lyssna. Du har inget emot att fråga om du inte förstår och inser när du behöver hjälp. Du kan förmedla dina tankar på ett enkelt och trevligt sätt i både tal och skrift, har en stor förmåga att samarbeta, kan jobba strukturerat, är engagerad och gillar att ta ansvar för att leverera bra underlag såväl till kunder som internt. Du gillar att hjälpa kunder i svåra sutiationer och förmår att behålla lugnet.
Vi fyller dig med kunskap och kompetens, bara du har passionen!

Mer om tjänsten

Som systemutvecklare hos oss arbetar du mycket med webbutveckling med inriktning på Vue/JavaScript och HTML5, Microsoft SQL TSQL, Rapportverktyg som SAP Crystal Reports och Microsoft Report Builder. Tjänsten innebär att du kommer vara med och förvalta och utveckla vårt egenutvecklade PDM-system PISA, där våra kunder inom textil hanterar all sin produktinformation. Du kommer även att skapa integrationer mot andra system i form av Webservices, filöverföringar, SQL mot SQL m.m. Utöver utveckling innebär rollen som systemutvecklare att du kommer arbeta med användargränssnitt och testning, samt ge konsultation och support till våra systemanvändare av PISA. Du kommer även till viss del bygga anpassningar i affärssystemet Microsoft Dynamics NAV och integrationer med andra närliggande system.

Varför ska du då söka dig till oss? Vi som jobbar här trivs både med varandra och våra arbetsuppgifter på ett sätt som vi tror är ovanligt. Ett sorts bevis på det är att vår personalomsättning i det närmaste är obefintlig. Vi är dessutom ett stabilt företag (AAA) som visat svarta siffror varje år sedan starten 1999.

Slå vår vd Thomas Molin en signal på 033-208901 eller skicka honom ett mejl om du vill veta mer.

Du söker jobbet genom att fylla i formuläret här på sidan.

Välkommen med din ansökan!

Om NaviPro

Vi levererar affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för fashion-industrin och för företag med kundorderstyrd tillverkning. Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics NAV med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapar vi effektiva informationssystem åt våra kunder. Vi medverkar till att utveckla och förfina våra kunders affärsprocesser och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt.

Vårt löfte till våra kunder är enkelt; engagemang och kompetens.

Totalt är vi nu 47 medarbetare (de flesta NAV-konsulter), varav 27 personer vid huvudkontoret i Borås, 13 på Göteborgskontoret, 6 på Stockholmskontoret och 1 i Helsingborg. NaviPro är privatägt och omsättningen är 64 miljoner kronor.

”Perfekt för dig som gillar omväxling; ingen vecka är den andra helt lik och den enda konstanten är problemlösning.”

Läs mer

Fredrik Törnvall
Fredrik TörnvallKonsult med inriktning systemutveckling

”Jag tycker om möjligheten att få träffa olika typer av människor vilket jag får göra i den rollen som jag har.”

Läs mer

Anna Ekdahl
Anna EkdahlKonsult med inriktning applikation

”Som utvecklare finns en oändlig möjlighet att vidareutveckla sig, något som är viktigt för mig för att jag ska trivas på jobbet.”

Läs mer

Sofia Johansson
Sofia JohanssonKonsult med inriktning systemutveckling

”Vi är ett härligt gäng som alltid har kunden i fokus.”

Läs mer

Reine Berg
Reine BergKonsult med inriktning support

”Det är spännande att få vara mitt i händelsernas centrum!”

Läs mer

Johan Colliander
Johan CollianderKonsult med inriktning projektledning