Invigning för Renew Group

Vår kund Renew Group flyttade nyss till nybyggt kontor och lager i Mölnlycke. I fredags var vi inbjudna till att sparka igång den nya eran med invigning, härligt mingel och underhållning i de nya lokalerna.

Vi är glada och stolta över att ha fått följa Renew Groups senaste utveckling och vi önskar dem ett stort lycka till med fortsättningen!

Tack för gott samarbete och för att vi fick fira detta tillsammans med er.

Vår projektledare Johan Colliander (vänster) och konsult Per Eriksson (höger), tillsammans med en stolt Niklas Ljungberg, IT-chef på Renew Group.

 

Helt ny byggnad, byggd och skapad fullt anpassat för hur Renew Group jobbar. Bättre läge, mer utrymme för deras produkter, nya showroom och en fotostudio. Och allt var toppmodernt, förstås.

 

Renew Group och NaviPros vägar korsades år 2016 och de är nu en av våra nöjda kunder som kör affärssystemet Microsoft Dynamics NAV. Renew Group är ett innebandyföretag som med varumärkena ZONE och UNIHOC säljer innebandyprodukter via återförsäljare till över 60 länder worldwide. Bolaget startade 2004 och har sedan dess haft sitt säte i Mölnlycke utanför Göteborg. Renew Group är en helhetsleverantör av innebandyprodukter med allt från klubbor, skor och kläder i sin range, med kontor i Sverige, Schweiz och Tyskland. Bolaget har idag 35 anställda och flyttar inom kort in i helt nya lokaler i Mölnlycke företagspark i takt med sin expansion.

Läs mer om Renew Group och deras affärssystemsresa här.