fbpx

Häng med in i modebranschens värld!

Modebranschpodden är ett initiativ av NaviPro och K3 Business Technologies med målet att sprida kunskap och hyllar framgångar inom modebranschen. I podden intervjuas framträdande personligheter inom modebranschen och personerna bakom modevarumärkena som delar med sig av deras erfarenheter och om hur resan fram till där de är idag har gått till.

Tillsammans med våra gäster tar vi även pulsen på förändringarna inom modebranschen med fokus på digitalisering, innovationer, varumärkesbyggande, hållbarhet och tillväxt. Vilka är egentligen framgångsrecepten?

Lyssna på de senaste avsnitten av Modebranschpodden:

# 3 – Franchetti

Ett samtal med Andreas Franchetti

Få har insikt i många av Sveriges modevarumärken som Franchetti. Inte alla känner kanske heller till att totala modekoncept är en etablerad business to business-tjänst inom branschen. Vilken roll har modebranschens ”spökskrivare” att fylla i den utveckling av branschen som nu sker?

# 2 – Röhnisch

Ett samtal med Emma Stjernlöf

Trots pandemi och en modebransch i stor evolvering så fortsätter sportkläder att vara ett starkt segment. I detta avsnitt möter vi Emma Stjernlöf, VD på Röhnisch. Vilken plats har Röhnisch i utvecklingen och hur viktigt är innovation för varumärkesutvecklingen?

# 1 – John Henric

Ett samtal med John Ekström & Nicklas Nordbergh

I detta avsnitt möter vi grundarna till John Henric som med sitt tydliga koncept inom accessoarer för den välklädda mannen åstadkommit tillväxt i en bransch med stenhård konkurrens. Hur viktigt är det att vara nischad och vad krävs för en lyckad e-handelssatsning?