fbpx

Colect B2B säljapp

Ge dina säljare bra verktyg för att
presentera digitala lookbooks och förenkla orderläggningen.

För varumärkesägare, grossister och återförsäljare

Colect (tidigare Apps4Fashion) är idag både den största och ledande säljappen inom fashionindustrin när det gäller försäljning och order och fungerar lika bra i grossistledet som hos återförsäljare. Systemet används idag av cirka 130 olika varumärken inom t.ex. kläder, skor, sportartiklar, accessoarer, inredning och smycken.

Presentera dina kollektioner digitalt

Bläddra bland stilar efter olika kategorier, material eller looks. Säljappen blir som din digitala produktkatalog där du har tillgång till all produkt- och varumärkesinformation. Du kan också presentera look books och kollektionskataloger för kunden med shop-the-look-verktyg för att inspirera till de bästa kombinationerna.

En säljapp för effektivare orderläggning

Appen är ett användarvänligt och smidigt säljverktyg där säljarna kan sköta orderläggning, kolla orderhistorik, hitta produkter, se lagersaldo och visa matchande produkter för merförsäljning. Det finns också funktionalitet för att följa upp budget och prognoser, analysera tidigare säsonger, pre-order och returer.

Online och offline

Informationen i appen finns alltid tillgänglig då den fungerar både online och offline. När man arbetar offline så lagras ordrar osv. på den mobila enheten tills man är online eller själv bestämmer sig för att skicka. Appen är byggd för iOS och fungerar därför lika bra på iPad som i iPhone. Försäljning och orderhantering blir inte enklare än så här.

Komplement till affärssystemet

Colect/Apps4Fashion är helt och hållet byggd för att vara ett problemlöst komplement till affärssystemet Microsoft Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central och Pebblestone Fashion. Vi integrerar till affärssystemet som skickar information gällande t.ex. kund, produkt och lagernivåer och tar emot order rakt in i systemet. På så vis vet du att dina säljare och kunder alltid har korrekt information.

Se filmen om Daily Sports,
en av våra kunder som använder Colect B2B säljapp:

Vill du veta mer om Colect B2B säljapp?

Fler lösningar från Colect:

B2B webshop          Digitalt showroom