fbpx
Start | Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365

Optimera din verksamhet med Microsoft Dynamics 365: En komplett affärslösning.

Vad är Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365, ibland kallat MS Dynamics 365, är en banbrytande affärslösning och molnplattform utvecklad av Microsoft. Denna flexibla plattform är utformad för att hjälpa organisationer att optimera sina affärsprocesser och öka produktiviteten. Med olika typer av lösningar integrerar och förbättrar plattformen flera aspekter av din företagsverksamhet, från försäljning och marknadsföring till kundservice, ekonomi, bokföring, inköp, personal, service, projektledning, lagerhantering och driftshantering.

Vad ingår i Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 är en omfattande plattform och erbjuder en mängd olika delar, lösningar och system som är utformade för att hjälpa företag att hantera och förbättra olika aspekter av sin verksamhet.

Dessa Dynamics 365-applikationer utgör tillsammans en komplett uppsättning lösningar för företag att hantera olika aspekter av sina verksamheter och effektivisera sina processer. De är utformade för att kunna integreras, samverka och delar en gemensam data- och säkerhetsmodell, vilket ger organisationer möjlighet att skapa en sömlös affärsmiljö över hela företaget.

Varför välja Dynamics 365?

I dagens konkurrensutsatta affärsvärld är valet av rätt systemstöd avgörande för framgång. Microsoft Dynamics 365 är den ultimata lösningen som tar din företagsverksamhet till nya höjder. Men varför ska du välja just Dynamics 365? Här är några skäl:

 • En allt-i-ett lösning

  Dynamics 365 är en integrerad lösning som kombinerar kraften i tidigare Microsoft Dynamics-produkter, inklusive ERP (Business Central). Det innebär att du kan hantera olika affärsområden på ett och samma ställe.

 • Anpassa efter behov

  Oavsett om du driver en liten start-up eller ett stort företag, kan Dynamics 365 skräddarsys för att passa dina unika behov. Du kan enkelt anpassa systemen efter din verksamhets krav.

 • Mer flexibilitet i molnet

  Som en molnbaserad lösning ger Dynamics 365 dig möjlighet att arbeta från var som helst, när som helst. Detta innebär att du kan förbättra samarbetet och öka produktiviteten oavsett var dina teammedlemmar befinner sig.

 • Ta datadrivna beslut

  Dynamics 365 erbjuder avancerade analytiska verktyg och realtidsrapporter som hjälper dig att fatta informerade beslut och förstå din verksamhet bättre.

Så, om du vill ha en kraftfull, anpassningsbar och molnbaserad lösning som hjälper dig att ta datadrivna beslut och effektivt hantera alla aspekter av din verksamhet, då är Microsoft Dynamics 365 det rätta valet för dig. Nedan kan du ta en närmare titt på några av de viktigaste delarna i Dynamics 365-plattformen.

Lösningar i Dynamics 365-plattformen:

Dynamics 365 Business Central:

Dynamics 365 Business Central är ett omfattande affärssystem som riktar sig till små och medelstora företag (SMB). Business Central hanterar ekonomi, inklusive bokföring och rapportering, försäljning, inköp, lagerhantering och produktion. Den erbjuder också funktioner för att automatisera och effektivisera företagsprocesser, vilket gör det möjligt för SMB-företag att optimera sina verksamheter och förbättra ekonomisk styrning.

Dynamics 365 for Finance and Operations:

Dynamics 365 for Finance and Operations är tidigare känd som Dynamics AX, denna del fokuserar på ekonomi och driftshantering. Den inkluderar bokföring, lagerhantering, produktion och andra funktioner som hjälper företag att styra sina ekonomiska processer och driva verksamheten effektivt.

Dynamics 365 for Sales:

Dynamics 365 for Sales är en kraftfull försäljningsapplikation som hjälper företag att effektivisera sin säljprocess. Det inkluderar funktioner för att hantera leads, möten, avtal, och att spåra försäljningsmöjligheter. Genom att automatisera och rationalisera försäljningsprocessen kan företag öka sin försäljningseffektivitet och konverteringsgrad.

Dynamics 365 for Marketing:

Dynamics 365 for Marketing är en applikation är utformad för att stödja marknadsföringsavdelningar. Den innehåller verktyg för att skapa och genomföra marknadsföringskampanjer, automatisera marknadsföringsprocesser, spåra kundinteraktioner och analysera resultat. Det hjälper företag att bygga starkare kundrelationer och driva målgruppsinriktad marknadsföring.

Dynamics 365 for Customer Service:

Dynamics 365 for Customer Service fokuserar på att förbättra kundtjänsten. Det inkluderar ärendehantering, kunskapsbas, och verktyg för att ge kunderna en bättre upplevelse. Genom att erbjuda snabb och effektiv kundsupport kan företag bygga lojalitet och behålla sina kunder.

Dynamics 365 for Field Service:

Dynamics 365 for Field Service är en applikation för företag som erbjuder fälttjänster, som reparationer och underhåll. Den hjälper till med schemaläggning av tekniker, inventarieförvaltning och uppföljning av fälttjänster för att säkerställa en smidig arbetsprocess.

Dynamics 365 for Project Service Automation:

Dynamics 365 for Project Service Automation är en applikation inriktad på projektbaserade företag. Den hjälper till med projektplanering, resurshantering och budgetkontroll för att säkerställa framgångsrika projektutföranden.

Dynamics 365 for Human Resources:

Dynamics 365 for Human Resources är en applikation fokuserad på hantering av personalresurser. Den inkluderar funktioner för rekrytering, personaladministration och förmåner. Det hjälper HR-avdelningar att effektivisera sina processer och ge bättre stöd till medarbetarna.

Dynamics 365 for Commerce:

Dynamics 365 for Commerce är en applikation för detaljhandelsföretag och erbjuder verktyg för att hantera butiksoperationer, e-handel och kundinteraktioner. Den hjälper företag att skapa en sömlös shoppingupplevelse för sina kunder.

För att utforska mer om hur Microsoft Dynamics 365 kan gynna din organisation, besök våra dedikerade sidor för affärssystem och Dynamics 365 Business Central.

Mer om affärssystem & ERPMer om Dynamics 365 Business Central

För att utforska mer om hur Microsoft Dynamics 365 kan gynna din organisation, besök våra dedikerade sidor för affärssystem och Dynamics 365 Business Central.

Mer om affärssystem & ERPMer om Microsoft Dynamics 365 Business Central
ERP-system

Microsoft Gold Partner – ERP-system & Affärssystem

NaviPro är en certifierad Microsoft Gold Partner inom ERP-system/affärssystem och jobbar dedikerat med att implementera och förvalta lösning Dynamics 365 Business Central bland många olika företag. Gold Partner är Microsofts högsta kompetensnivå för återförsäljare och innebär att vi behöver uppfylla särskilda kompetenskrav varje år för att behålla certifieringen. Det gör att du kan lita på att vi, som din partner, har den erfarenhet och kompetens som krävs för ett lyckat affärssystemsprojekt. Och med Microsofts styrka i ryggen kan du vara säker på att det finns resurser för att se till att affärssystemet även i framtiden kommer att ligga i framkant av IT-utvecklingen.