fbpx
Start | me&i

me&i, kund hos NaviPro sedan 2019.

me&i är ett svenskt modeföretag som grundades 2004. me&i designar och tillverkar barn- och damkläder med unikt uttryck och skön passform. Kläderna säljs främst via homeparty, men även via e-handel i Sverige, Finland, Tyskland & Norge. Deras mål är att barnkläderna ska vara ett självklart val för föräldrarna när de handlar och för barnen att vilja ta på sig. me&i’s damkläder ska vara plagg som kan användas varje dag – både till vardags och fest. me&i lägger även stor vikt vid att kläderna tillverkas på ett ansvarsfullt sätt i mjuka material av hög kvalitet. Kläderna produceras i Portugal och Turkiet, där de har ett nära samarbete med fabrikerna och de som arbetar där.

”När vi  bestämt oss för att det var ett PDM-system vi behövde scannade vi den skandinaviska marknaden och kikade på olika alternativ. Vi fastnade för PISA då det gav möjlighet till stor förenkling både i vårt dagliga arbete och även när det gällde de rapporter vi kunde ta ur systemet och som kunde användas i informationsspridning till vår säljkår.

Innan vi  implementerade PISA jobbade vi främst med instruktioner och översikter i Excel. Vi saknade överblick och det var mycket extra arbete och stor risk för fel. Vi saknade en möjlighet att arbeta smart och enligt en enhetlig process. Idag har vi kunnat förenklat en stor del av vår inköpsprocess, vi har allt samlat och informationen är tydlig för hela vår design-/inköpsavdelning. Det har gjort stor skillnad för vårt dagliga arbete och hjälpt oss få ett mer effektivt arbetssätt.