fbpx

Välkommen till våra inspirations- & jubiléumsdagar

Vi fyller 20 år och bjuder in till våra jubiléumsdagar fyllda med inspiration, kunskap och firande.

Under två heldagar kommer vi få ta del av insikter från talare som representerar några av branschens inspirerande aktörer. Kom och lyssna till seminarier med företagsledare och experter som delar med sig av sina erfarenheter kring tillväxt, handel, branschomställningar och effektivisering genom alla affärsprocesser.

STOCKHOLM 24 SEPTEMBER • GÖTEBORG 26 SEPTEMBER

Några bland talarna

(Klicka på talarbilderna för att se ämne)

Caroline Hjelm-Cronstedt

CEO

Beauty Bargain

Stockholm

Johan Andgren

CEO

Swedemount

Göteborg

RevolutionRace
– the disruptive brand

Pernilla Nyrensten berättar om deras resa från 0-300 miljoner på 5,5 år – hur nådde de ut genom bruset på sociala medier och hur har de byggt upp sitt varumärke utan återförsäljare? Hon berättar också om på vilket sätt de involverar kunden i produktutvecklingen och hur de expanderar till nya marknader.

Pernilla Nyrensten

CEO

RevolutionRace

Stockholm

Hur spelar IT, teknik och rätt systemstöd en viktig roll i företagets framgång? Stefan Erlandsson berättar om Björn Borgs resa från 4 bolag till att nu vara 14 team som breddad ut sig över olika nationaliteter, och hur integrationer i kombination med effektiva affärsprocesser bidrar till företagets utveckling.

Stefan Erlandsson

Business Development Manager

Björn Borg

Stockholm & Göteborg

96 år – and still going strong

Vilka har varit de största utmaningarna i detaljhandeln och hur har Sandströms med sin 96-åriga historia lyckats angripa dem. Mikael och Mikaela Sandström delar med sig av vilka omställningar de gjort under resans gång och hur man kan utveckla och påverka morgondagens handel.

Mikael Sandström

CEO

Sandströms

Göteborg

Mia Hemmingson

CEO

Rodebjer

Stockholm

Livsstilsvarumärket Lexington delar med sig av sin resa och fortsatta tillväxtstrategi, där multikanal och ökat fokus på den digitala kundupplevelsen är viktiga värdeord.

Örjan Terén

Head of Supply Chain & Technical Development

Lexington

Stockholm

Thomas Davidsson

CEO

Wackes

Göteborg

Morgondagens butik

Hur kommer morgondagens butik se ut? Och hur kommer e-handeln att utvecklas? Andreas Broman har under flera år arbetat med strategi och butiksutveckling och kommer ge oss sin bild av hur morgondagens konsument och butik kommer se ut.

Andreas Broman

CEO

Retail United

Stockholm

Returer – vägen till lönsamhet?

Nya köpmönster tär på handelns lönsamhet då provrummet flyttar hem. Hur kan man som handlare bemöta det och omvända retur och bytesprocessen till sin fördel?

Markus Nordlund

COO

Easycom

Stockholm

Den moderna
affärsplattformen

Hur kan Microsoft affärslösningar hjälpa er genom den digitala transformationen och göra er ännu mer konkurrenskraftiga? Peter Rhodin går igenom strategin med den moderna affärsplattformen och påvisar konkreta exempel på hur man snabbt kan digitalisera verksamheten.

Peter Rhodin

Technology Strategist

Microsoft

Stockholm & Göteborg

Returer – vägen till lönsamhet?

Nya köpmönster tär på handelns lönsamhet då provrummet flyttar hem. Hur kan man som handlare bemöta det och omvända retur och bytesprocessen till sin fördel?

Peter Hietala

CEO

Easycom

Göteborg

Nya talare, information och agenda för jubiléumsdagarna uppdateras kontinuerligt.

Eventen är kostnadsfria och du kan anmäla dig redan idag för att säkra din plats (begränsat antal platser).

Event Partners: