ERFAREN SYSTEMUTVECKLARE

Göteborg

Letar du efter ett gött gäng att jobba med? rätt arbetsgivare? nya roliga utmaningar?

Är du en driven systemutvecklare som gärna tar dig an komplexa och kluriga uppgifter och ser det som en kul utmaning? Känner du att du fastnat i samma level och har ett antal jordsnurrs erfarenhet av systemutveckling i din ryggsäck?

Perfekt, då tycker vi att du skall läsa vidare för detta kan vara din nya utmaning! Vi söker just nu en erfaren systemutvecklare till vårt kontor mitt i centrala Göteborg.

Din roll som systemutvecklare

Som systemutvecklare hos oss kommer du aldrig behöva känns tristess i att varje dag är den andra lik. Du kommer vara delaktig i våra kunders digitala effektiviseringsresa vilket innebär att du kommer få vara med och utveckla och anpassa våra kunders affärssystem Microsoft Dynamics 365 Business Central efter deras önskemål och behov. Din förmåga att applicera dina tekniska kunskaper till kundens verksamhet blir avgörande för att göra ändringar i befintliga delar eller skapa helt nya funktioner för våra kunder. För vår supportkanal kommer du även få agera second line i de mer kluriga kundärendena.

De flesta av våra kunder väljer att koppla ihop deras olika system (e-handelsplattform, PDM-system, lagersystem etc.) med affärssystemet. Du kommer få vara med att designa och bygga dessa integrationer, så grymma skills när det kommer till webservices och API:er är ett ”need-to-have”.

Om dig

Vi tror att du är en problemlösare av rang och det finns ingen tvekan i dig att hjälpa till när du behövs. Du har samtidigt inget emot att fråga någon av dina härliga kollegor när du själv vill brainstorma eller känner att du har fastnat i vinkelvolten, med övertygelsen om att allt går att lösa.

Om vi får spekulera tror vi att du med din erfarenhet och personlighet har ett lugn som håller i sig oavsett situation och arbetsuppgift. För att trivas hos oss tror vi att du söker efter det mindre företaget, där ramarna är lösare och kreativiteten kan få utlopp. En arbetsplats där du inte försvinner som en i mängden helt enkelt, utan där du kan få utrymme och plats att kliva fram.

Need-to-have

  • .Net
  • XML
  • C#
  • SOAP
  • SQL
  • JSON
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Nice-to-have

  • Erfarenhet av konsultrollen
  • Erfarenhet av support
  • Skills med bakmaskinen (fredagsfika är inget man skojar bort)

Vad vi erbjuder

Vi är en salig mix av personligheter och möts i vår ödmjukhet att alla får lov att vara sig själva. Vägarna till NaviPro har varit olika, vägar som gett oss olika erfarenheter och verktyg. Men vi delar samma värderingar och mål: Glädje, Respekt och Högt i Tak.

Vi planerar årligen roliga aktiviteter för att skapa en ökad sammanhållning och laganda, bland annat genom våra uppskattade konferensresor. Kanske är det du som sitter med oss på flyget nästa gång?

Det är viktigt med grymma kollegor och att ha kul på jobbet, men vi vet också att jobbet inte är allt. Därför ger vi dig förutsättningarna för att kunna kombinera jobb- och privatliv på ett flexibelt sätt.

Placeringsort

Denna tjänst är placerad på vårt kontor på Kyrkogatan/Kungsgatan i Göteborg.

Sök jobbet som systemutvecklare

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller är nyfiken på att veta mer om tjänsten kan du slå en signal till vår vd Thomas Molin på 033-208901 eller skicka honom ett mail.

Du söker jobbet som systemutvecklare genom att maila till jobba@navipro.se. Har du ditt CV och personliga brev nära till hands får du gärna bifoga dessa. Men det går lika bra att bara skriva några rader där du berättar om dig själv, dina erfarenheter och varför du tror att du skulle passa in hos oss.  Märk mailet med Erfaren systemutvecklare Göteborg.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ned innan tjänsten är tillsatt om vi gått vidare med några potentiella NaviProare.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att få höra ifrån dig!

Specialist blir man inte över en natt.

Sedan 1999 har vi utvecklat vår kompetens inom affärssystem.

Vi är leverantör av affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för i huvudsak design-, fashion- och modeföretag. Men även för företag i andra branscher där kravet på att kunna sätta sig in i en komplex verklighet är stor. Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapar vi effektiva informationssystem åt våra kunder. Vi medverkar till att utveckla och förfina våra kunders affärsprocesser och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt.

”Jag tycker om möjligheten att få träffa olika typer av människor vilket jag får göra i den rollen som jag har.”

Läs mer

”Som utvecklare finns en oändlig möjlighet att vidareutveckla sig, något som är viktigt för mig för att jag ska trivas på jobbet.”

Läs mer

”Vi är ett härligt gäng som alltid har kunden i fokus.”

Läs mer