fbpx
PRESSRELEASE

NaviPro lanserar ny mobil kassalösning – CashJet iPOS.

26 FEBRUARI, 2019

Kassa ipad butik

Nu kan NaviPro lansera den helt nya, mobila versionen av sin kassalösning – CashJet iPOS, ett komplement till affärssystemet Microsoft Dynamics NAV och Pebblestone Fashion.

NaviPro har på senare tid sett ett stort behov hos sina kunder av att kunna skapa mer flexibla butikskoncept med konsumenten i fokus. För att effektivisera sina kunders affärsprocesser, och som en del i arbetet att skapa flexibla plattformar för framtida tillväxt, har NaviPro utvecklat sin kassalösning i syfte att göra fysiska butiker mer digitala. Fördelarna med den mobila kassalösningen är många:

– Den nya CashJet-lösningen är byggd för iOS vilket innebär att den nu även fungerar för iPad. Den mobila kassan skapar mer flexibilitet och möjlighet för butikspersonalen att fokusera på kundupplevelsen och driva på försäljningen, genom att vara med där kunderna är. Dessutom kan butikspersonalen ta betalt på olika platser runt om i butiken vilken kan avlasta kösituationer under perioder med högt köptryck, säger Håkan Bengtsson, konsult på NaviPro.

Då NaviPro följer med flera av sina kunder ut på andra marknader fungerar CashJet iPOS i flera länder, och stödjer olika valutor. Hittills finns CashJet hos NaviPros kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark, England, Frankrike, Spanien och USA.

Den traditionella kassalösningen har under åren utvecklats för att passa olika marknader, och fungerar till butiker inom flera branscher.

– CashJet och CashJet iPOS är en tilläggsmodul som vi har utvecklat specifikt för affärssystemet Dynamics NAV och branschlösningen Pebblestone Fashion. Med andra ord finns det redan en sömlös integration på plats, berättar Hans Sörling Selenius, konsult med inriktning CashJet på NaviPro och fortsätter:
– Det är också en stor styrka då all backoffice redan ligger i affärssystemet. På så sätt kan CashJet verkligen utnyttja kraften från NAV, och enkelt hämta in och presentera rätt information för att hjälpa personalen att fokusera på den viktigaste personen i butiken – den kund som precis vill betala.

CashJet iPOS innehåller samma funktionalitet som den stationära kassalösningen. Detta inkluderar bland annat:

 • Stöd för flera betalningssätt så som Klarna, faktura, kort, kontant, förskottsbetalning/handpenning.
 • Digitala kvitton
 • Enkel sökfunktion för produktinformation
 • Standardintegration till kortterminalerna Verifone och Babs Paylink
 • Rabatthantering
 • Förberett för kundklubb
 • Stöd för olika valutor
 • Mobila dashboards för att se försäljningssiffror i realtid
 • App för butiksinventering och lagersaldo
 • Godkänt av Skatteverket i Sverige och Norge
 • Enkel implementering och lätt att använda
 • Support

NaviPro är ett konsultbolag som arbetar med och kring Microsoft Dynamics NAV och levererar affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för i huvudsak fashion-industrin, men även för företag i andra branscher där kravet på att sätta sig in i en komplex verklighet är stor!
NaviPro startade 1999 och har kontor i Borås (HK), Göteborg, Stockholm och Helsingborg. Idag är man 45 anställda och omsätter 64 MSEK.

Kontakt:

Alexandra Tuite

Marknad

Demo CashJet ipos
Mer läsning

Kunder berättar: