Möt Fredrik – systemutvecklare på NaviPro

Fredrik Törnvall

Fredrik Törnvall

Roll: Konsult med inriktning systemutveckling

Hej Fredrik! Berätta om din roll/dina arbetsuppgifter här på NaviPro?
– Min huvudsakliga roll är som systemutvecklare i Microsoft Dynamics NAV, men jag får också uppdrag relaterade till webben.

Var kommer du närmast ifrån och vad har du för bakgrund?
– Jag har drivit eget företag med inriktning mot webb- och app- utveckling i flera år och innan jag började på NaviPro vidareutvecklade jag mig på Systemarkitekturutbildningen på högskolan i Borås.

Vad upplever du är det bästa med din roll?
– Det egna ansvaret för att se till att uppdrag blir klara i kombination med friheten att i stor utsträckning kunna styra sina arbetstider.

Vad ser du mest fram emot den närmaste tiden?
– Just nu ser jag fram emot att driftsätta mitt största projekt hitintills. Det kommer innebära stor förändring och skapa ett stort värde för ytterligare en av våra kunder, vilket är väldigt kul! Jag är fortfarande ganska ny i min roll och ser fram emot att bli mer självgående. Nästa uppdrag liknar det jag sitter med just nu, så min förhoppning är att bygga vidare på min kunskap och att kunna utföra jobbet fortare.

Har du några avslutande tips till de som är nyfikna på att börja jobba inom IT och systemutveckling?

  • – Perfekt för dig som gillar omväxling; ingen vecka är den andra helt lik och den enda konstanten är problemlösning.
  • – Det är en spännande bransch med yrken som du kan få stor frihet och ansvar genom
  • – Tidigare god datorvana, som att t.ex. kunna programmera, är inget måste! Det finns många olika roller med anknytning till IT som behövs för att ett företag skall fungera.
  • – Om möjlighet att jobba hemifrån är något ni värdesätter, eller ”timbank” (flextid på årsbasis), är det viktigt att lyfta detta under anställningsintervjuerna – det kan skilja sig mycket från företag till företag.

Tack Fredrik för att du delar med dig!

Om NaviPro

Vi levererar affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för fashion-industrin och för företag med kundorderstyrd tillverkning. Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics NAV med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapar vi effektiva informationssystem åt våra kunder. Vi medverkar till att utveckla och förfina våra kunders affärsprocesser och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt.

”Jag tycker om möjligheten att få träffa olika typer av människor vilket jag får göra i den rollen som jag har.”

Läs mer

Anna Ekdahl
Anna EkdahlKonsult med inriktning applikation

”Som utvecklare finns en oändlig möjlighet att vidareutveckla sig, något som är viktigt för mig för att jag ska trivas på jobbet.”

Läs mer

Sofia Johansson
Sofia JohanssonKonsult med inriktning systemutveckling

”Vi är ett härligt gäng som alltid har kunden i fokus.”

Läs mer

Reine Berg
Reine BergKonsult med inriktning support

”…inget uppdrag är det andra likt och jag lär mig något nytt varje dag.”

Läs mer

Frida Magnusson
Frida MagnussonKonsult med inriktning systemutveckling

”Det är spännande att få vara mitt i händelsernas centrum!”

Läs mer

Johan Colliander
Johan CollianderKonsult med inriktning projektledning