Möt Johan – projektledare på NaviPro

Johan Colliander

Roll: Konsult med inriktning projektledning

Hej Johan! Berätta lite om vad det innebär att arbeta som projektledare på NaviPro.
– Min roll innebär att jag driver, med hjälp av våra applikationskonsulter och utvecklare, våra projekt framåt så att kunderna får det vi kommit överens om. Det kan handla om en implementation av ett för kunden helt nytt affärssystem eller en uppgradering av en befintlig Microsoft Dynamics NAV installation till en ny version. I detta ligger att ansvara för resurser, tidsramar och budget.

Varför lockade rollen dig från början?
– Det är spännande att få vara mitt i händelsernas centrum! Jag tyckte att det verkade intressant att få vidareutvecklas inom affärssystemsbranschen och NaviPro hade ett behov av någon som kunde ta sig an rollen så det sammanföll på ett bra sätt.

Vilka egenskaper tror du är viktiga för att lyckas som projektledare?
–  En av de absolut viktigaste egenskaperna är engagemang och med det kommer man långt, vidare är det viktigt att lyssna på såväl kund som dina kollegor och ha förståelse för medverkande konsulters arbetsbelastning. Dessutom är det bra om man har förmågan att kunna planera och samordna.

Vad är det bästa med ditt jobb?
– Det bästa med mitt arbete är att det är stor variation i mina arbetsuppgifter, ena dagen full av möten såväl externa som interna, nästa mer ”rent kontorsarbete”. En annan fördel är att kunna planera sin egen arbetstid.

Varför ska man söka sig till NaviPro enligt dig?
– Vill du arbeta tillsammans med inspirerande och kunniga kollegor och dessutom ha fördelen av att kunna ha roligt på jobbet så tycker jag absolut man ska söka till någon av våra lediga tjänster.

Tack Johan för att du delar med dig!

Om NaviPro

Vi levererar affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för fashion-industrin och för företag med kundorderstyrd tillverkning. Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics NAV med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapar vi effektiva informationssystem åt våra kunder. Vi medverkar till att utveckla och förfina våra kunders affärsprocesser och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt.

”Jag tycker om möjligheten att få träffa olika typer av människor vilket jag får göra i den rollen som jag har.”

Läs mer

Anna Ekdahl
Anna EkdahlKonsult med inriktning applikation

”Perfekt för dig som gillar omväxling; ingen vecka är den andra helt lik och den enda konstanten är problemlösning.”

Läs mer

Fredrik Törnvall
Fredrik TörnvallKonsult med inriktning systemutveckling

”Som utvecklare finns en oändlig möjlighet att vidareutveckla sig, något som är viktigt för mig för att jag ska trivas på jobbet.”

Läs mer

Sofia Johansson
Sofia JohanssonKonsult med inriktning systemutveckling

”Vi är ett härligt gäng som alltid har kunden i fokus.”

Läs mer

Reine Berg
Reine BergKonsult med inriktning support

”…inget uppdrag är det andra likt och jag lär mig något nytt varje dag.”

Läs mer

Frida Magnusson
Frida MagnussonKonsult med inriktning systemutveckling