Möt Anna – applikationskonsult på NaviPro

Anna Ekdahl

Anna Ekdahl

Roll: Konsult med inriktning applikation

Hej Anna! Du har varit hos NaviPro i snart 14 år. Hur hamnade du här?
– Jag gick en påbyggnadsutbildning inom affärssystem via högskolan där jag läste Dataekonomprogrammet. NaviPro hade då ett samarbete med högskolan och efter avslutad utbildning var jag en utav två som fick jobb på NaviPro.

Vad är det bästa med ditt jobb och som gör att du trivs?
– Jag tycker om möjligheten att få träffa olika typer av människor vilket jag får göra i den rollen som jag har. Jag gillar även att vi har möjligheten att påverka våra arbetstider och att vi är ett gott gäng. Det är kul att gå till jobbet!

Hur har din utveckling på NaviPro sett ut? Berätta lite mer om rollen du har idag och vad det innebär!
– När jag började fick jag en fadder som fanns som mitt stöd och mentor under den första tiden. Jag tror att det var väldigt nyttigt då jag fick en bra start med hjälp av henne. I början jobbade jag en del med systemutveckling samtidigt som jag också utbildade kunder. Under en tid satt jag i supportgruppen och jag har även gjort mycket uppgraderingar till nya versioner av NAV.

Numera jobbar jag mycket med att hjälpa kunder att sätta upp sina affärssystem, mycket vad gäller den ekonomiska delen t.ex. momsrapporter, bokföringsinställningar, kund- och leverantörskontra etc. Jag jobbar fortfarande en del med utveckling, men inte på den högre nivån. Sedan en tid tillbaka är jag dessutom teamleader och har även testat på rollen som projektledare. Det projektet håller fortfarande på, så hur det går återstår att se 🙂

Tack Anna för att du delar med dig!

Om NaviPro

Vi levererar affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för fashion-industrin och för företag med kundorderstyrd tillverkning. Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics NAV med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapar vi effektiva informationssystem åt våra kunder. Vi medverkar till att utveckla och förfina våra kunders affärsprocesser och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt.

”Perfekt för dig som gillar omväxling; ingen vecka är den andra helt lik och den enda konstanten är problemlösning.”

Läs mer

Fredrik Törnvall
Fredrik TörnvallKonsult med inriktning systemutveckling

”Som utvecklare finns en oändlig möjlighet att vidareutveckla sig, något som är viktigt för mig för att jag ska trivas på jobbet.”

Läs mer

Sofia Johansson
Sofia JohanssonKonsult med inriktning systemutveckling

”Vi är ett härligt gäng som alltid har kunden i fokus.”

Läs mer

Reine Berg
Reine BergKonsult med inriktning support

”…inget uppdrag är det andra likt och jag lär mig något nytt varje dag.”

Läs mer

Frida Magnusson
Frida MagnussonKonsult med inriktning systemutveckling

”Det är spännande att få vara mitt i händelsernas centrum!”

Läs mer

Johan Colliander
Johan CollianderKonsult med inriktning projektledning