Möt Reine – supportansvarig på NaviPro

Reine Berg

Reine Berg

Roll: Konsult med inriktning support

Hej Reine! Du har varit hos NaviPro sedan hösten 2016, berätta lite mer om vad du gör hos oss och vad det innebär?
– Jag har ansvaret för vår support och dess processer. Mitt mål är att hela tiden försöka kapa ledtider och lösa ärenden så fort som möjligt, att kunna se vilka återkommande problem kunden har för att sedan återkoppla med utbildning, anpassning av deras process, eller rent av anpassning av systemet så att det matchar kundens behov.

För mig är det viktigt att kunden får ett så korrekt och utförligt svar som möjligt, kan vi komma med förbättringsförslag så gör vi det många gånger i samband med ett avslutat ärende.

Vad fick dig att börja på NaviPro?
– Jag har under många år jobbat med support och kundtjänst, alltid haft kunden i hjärtat då jag trivs med personlig kontakt och utveckling. En av mina tidigare tjänster har varit verksamhetskonsult, så det var ett naturligt steg att börja här och fortsätta med supportfrågor inom affärssystem och dess flöden.

Vad är det allra bästa med ditt jobb? Vad gör att du trivs?
– Trevliga och kompetenta kollegor som man alltid kan vända sig till. Vi är ett härligt gäng som alltid har kunden i fokus! Kundkontakt är något som jag eftersträvar och som jag trivs väldigt bra med. Samtidigt får jag möjlighet att sätta min egen prägel på supporten som är en viktig del i verksamheten, och det är väldigt kul.

Tack Reine för att du delar med dig!

Om NaviPro

Vi levererar affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för fashion-industrin och för företag med kundorderstyrd tillverkning. Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics NAV med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapar vi effektiva informationssystem åt våra kunder. Vi medverkar till att utveckla och förfina våra kunders affärsprocesser och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt.

”Perfekt för dig som gillar omväxling; ingen vecka är den andra helt lik och den enda konstanten är problemlösning.”

Läs mer

Fredrik Törnvall
Fredrik TörnvallKonsult med inriktning systemutveckling

”Jag tycker om möjligheten att få träffa olika typer av människor vilket jag får göra i den rollen som jag har.”

Läs mer

Anna Ekdahl
Anna EkdahlKonsult med inriktning applikation

”Som utvecklare finns en oändlig möjlighet att vidareutveckla sig, något som är viktigt för mig för att jag ska trivas på jobbet.”

Läs mer

Sofia Johansson
Sofia JohanssonKonsult med inriktning systemutveckling

”…inget uppdrag är det andra likt och jag lär mig något nytt varje dag.”

Läs mer

Frida Magnusson
Frida MagnussonKonsult med inriktning systemutveckling

”Det är spännande att få vara mitt i händelsernas centrum!”

Läs mer

Johan Colliander
Johan CollianderKonsult med inriktning projektledning