Vi söker ytterligare en Applikationskonsult till vårt kontor i Stockholm.

Är du på jakt efter rätt arbetsgivare?

Toppen! För vi är nämligen på jakt efter rätt medarbetare och letar efter dig med erfarenhet av affärssystem.

NaviPro går som tåget och vi söker nu en applikationskonsult med placering på vårt Stockholmskontor för att komplettera vårt härliga team.

Om tjänsten

I rollen som applikationskonsult hos oss arbetar du i implementationsprojekt utav våra nya kunder och med vidareutvecklings/uppgradering utav våra befintliga kunders affärssystem. Du kommer att arbeta parallellt med både större och mindre kunder och i projekt av olika storlekar. Du kommer vara delaktig i flera projektfaser, från förstudie till uppsättning och utbildning. Som applikationskonsult arbetar du självständigt med stor flexibilitet men du ingår alltid i ett team med drivna och kompetenta kollegor.

Om dig

Vi ser gärna att du har några års dokumenterad kunskap och erfarenhet som applikationskonsult eller avancerad användare utav Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central. Meriterande är även om du har erfarenhet av fashion-industrin där många av våra kunder befinner sig.

Vi söker dig som vill arbeta i en självständig roll med externa kontaktytor och som har ett stort intresse för konsultrollen. Ditt sätt är affärsorienterat och du tycker om att etablera samt utveckla relationer med dina kunder. Kombinerat med detta har du ett sinne för problemlösning och gillar att inneha nyckelrollen i att ta fram kundanpassade lösningar tillsammans med våra systemutvecklare.

Som person gillar du att arbeta med människor och har lätt för att lyssna. Du har inget emot att fråga om du inte förstår och inser när du behöver hjälp från dina kollegor. Du kan förmedla dina tankar på ett enkelt och trevligt sätt i både tal och skrift.

Vad vi erbjuder

Varför ska du då söka dig till oss? Vi som jobbar här trivs både med varandra och våra arbetsuppgifter på ett sätt som vi tror är ovanligt. Ett storts bevis på det är vår låga personalomsättning. Vi är dessutom ett stabilt företag (AAA) som visat svarta siffror varje år sedan starten 1999.

Vi tror på frihet under ansvar vilket innebär att du har möjlighet att själv påverka. Förutom en tillsvidareanställning erbjuder vi dig som medarbetare utvecklingsmöjligheter inom ditt område samtidigt som du får jobba med roliga och spännande kundprojekt.

Precis som ett av våra värdeord (Glädje) beskriver är det extra viktigt för oss att uppmuntra till att ha kul ihop på jobbet. Vi planerar årligen aktiviteter tillsammans för att skapa en ökad sammanhållning och laganda, bland annat genom våra uppskattade konferensresor, och vi strävar efter att alla NaviProare ska älska sin arbetsplats.

Nu ska vi växla upp vårt kontor i Stockholm och vi söker därför nya medarbetare som kan bli en del av vår fortsatta tillväxt. På kontoret i Stockholm blir du erbjuden en arbetsplats under uppbyggnad som du kan vara med och påverka, samtidigt som du får tryggheten hos en etablerad arbetsgivare.

Ansökan

Vid frågor om rekryteringsprocessen eller mer information om tjänsten vänligen kontakta vår vd Thomas Molin på 033-208901 eller via mail.

Tjänsten är placerad på NaviPros kontor i Stockholm. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Du söker jobbet genom att fylla i formuläret här på sidan. Sista dagen för ansökan är 2019-11-31.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om NaviPro

Vi levererar affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för fashion-industrin och för företag med kundorderstyrd tillverkning. Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapar vi effektiva informationssystem åt våra kunder. Vi medverkar till att utveckla och förfina våra kunders affärsprocesser och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt.

”Perfekt för dig som gillar omväxling; ingen vecka är den andra helt lik och den enda konstanten är problemlösning.”

Läs mer

Fredrik Törnvall
Fredrik TörnvallKonsult med inriktning systemutveckling

”Jag tycker om möjligheten att få träffa olika typer av människor vilket jag får göra i den rollen som jag har.”

Läs mer

Anna Ekdahl
Anna EkdahlKonsult med inriktning applikation

”Som utvecklare finns en oändlig möjlighet att vidareutveckla sig, något som är viktigt för mig för att jag ska trivas på jobbet.”

Läs mer

Sofia Johansson
Sofia JohanssonKonsult med inriktning systemutveckling

”Vi är ett härligt gäng som alltid har kunden i fokus.”

Läs mer

Reine Berg
Reine BergKonsult med inriktning support

”Det är spännande att få vara mitt i händelsernas centrum!”

Läs mer

Johan Colliander
Johan CollianderKonsult med inriktning projektledning

Sök tjänsten genom att bifoga cv och personligt brev, eller kopiera bara in länken till din LinkedIn-profil.

Great Place to Work certifierade