Affärssystem och våra produkter
Det här är våra lösningar inom affärssystem. Klicka på respektive logga för mer info.

Affärssystem Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV

Ett flexibelt affärssystem från Microsoft Business Solutions utvecklat för mindre och medelstora företag. Allt eftersom ert företag utvecklas och nya önskemål, krav och behov dyker upp, kan vi skräddarsy tillägg både snabbt och effektivt.

Affärssystem

Affärssystem Pebblestone fashion

Pebblestone Fashion

En lösning för fashion-företag som vill ha helt fria möjligheter att forma sitt affärssystem efter egna, specifika, behov.

Affärssystem Pebblestone Fashion 365 PF365

PF365

Ett förkonfigurerat affärssystem för något mindre fashion-företag som uppskattar en snabbiplementerad paketlösning med den mest nödvändiga funktionliteten.

Pisa, PDM-system

Pisa

Ett komplett PDM-/PLM-system som låter kreativiteten blomma utan att ordningen blir lidande. Håll koll på dina kollektioner genom att samla all information på ett och samma ställe.

Kassasystem CashJet, kassamodul

CashJet

Den enda Microsoft Dynamics NAV-modulen i sitt slag. En kassalösning som är optimerad för Pebblestone Fashion och PF365.

Säljapp Säljverktyg Apps4Fashion

Apps4Fashion

Säljverktyget som idag är både den största och ledande appen inom fashion-indistrin. Ett komplement till NAV och Pebblestone Fashion där ni enkelt sköter er orderläggning mot era återförsäljare. Även B2B-portal/plattform.

Jet Reports

BI-/analysverktyget utvecklat fullt ut för NAV. Få ut alla rapporter och verksamhetsdata ni vill, på det sättet ni vill, och dela dem med i organisationen ni vill ska ha tillgång till dem. Snabbt. Enkelt. Korrekt.

Kundorderstyrd tillverkning OrderJet, konfigurator

Orderjet

En kraftfull konfigurator för företag med kundorderstyrd tillverkning som gör att ni slipper tidskrävande farthinder i verksamheten.

Workanywhere, hosting affärssystem

Workanywhere

Vår hostingtjänst som gör servervardagen enkel och förutsägbar. Fokusera på er kärnverksamhet och slipp tänka på drift och underhåll.