Webbaserat affärssystem

Pebblestone Fashion 365 - PF365 - ett webbaserat affärssystem för mindre företag inom fashion

PEBBLESTONE FASHION 365 (PF365) ÄR ETT WEBBASERAT AFFÄRSSYSTEM FÖR DESIGN-, FASHION- OCH MODEFÖRETAG SOM UPPSKATTAR EN SNABBIMPLEMENTERAD PAKETLÖSNING

Webbaserat affärssystem för mindre företag

Pebbleston Fashion 365 (PF365) är ett webbaserat affärssystem för mindre företag inom design-, fashion- och modeföretag som ju är väldigt speciella. Varianthantering (färger, storlekar etc.) och säsonger är till exempel sådant som vanliga affärssystem inte tar hänsyn till, därför behövs ett dedikerat system.

Paketlösning

PF365 har mycket gemensamt med ”storasyster” Pebblestone Fashion men är en förkonfigurerad standardlösning. Det gör den billig, ekonomiskt förutsägbar och startsnabb men är en paketlösning utan den flexibilitet som storasyster har. Det gemensamma innebär att PF365 drar nytta av all den erfarenhet som samlats i Pebblestone Fashion sedan 1995 och som resulterat i att det idag är det ledande Microsoft Dynamics NAV-baserade affärssystemet för företag i fashion-industrin.

Kom igång snabbt

När vi pratar om billig, ekonomiskt förutsägbar och startsnabb gör vi det därför att: PF365 är igång på max 12 fakturerade konsultdagar, PF365 är molnbaserat (hårdvaruinvesteringar behövs inte) och med lättberäknad månadsavgift (per användare) samt att 7 av 8 företag har PF365 i gång inom två månader.

webbaserat affärssystem

Väx med systemet

PF365 är i första hand tänkt för det lite mindre företaget men har ingen begränsning uppåt i antal användare så även ett större bolag kan ha stor nytta av det så länge det inte finns behov av unika lösningar. Och när den dagen kommer då man upptäcker de unika behoven är det enkelt och sömlöst att uppgradera till Pebblestone Fashion. Ett byte som då kommer att kännas smidigt eftersom man redan i förväg är van!

Ensamma i Sverige

Vi är stolta och glada över att vara de enda i Sverige som kan erbjuda den kompetenta lösningen PF365.

Se vår introduktionsfilm samt demofilm här inunder som visar hur systemet smidigt hanterar uppbyggnaden av artiklar.