Brinner du för teknik och vill utveckla ditt intresse till en yrkesroll?

Då kanske vår plats som juniortekniker i Borås är något för dig?

Vill du utvecklas och lära dig att arbeta med Citrix, Exchange, Hyper-V och kundsupport är du kanske personen vi söker? Har du bara rätt personlighet så lär vi dig resten för att bli fullfjädrad tekniker hos oss!

Vårt serverhotell/hostingtjänst heter Workanywhere och får glädjande nog allt fler kunder. Workanywhere finns till för alla som inte själva är passionerat intresserade av att sköta drift och underhåll av allt det som rör t.ex. affärssystem, e-post, datalagring, Office, telefoni och kommunikation.
Vi tror att du som person har ett brinnande och stort intresse för teknik och en dröm om att få arbeta och utvecklas med ditt intresse. Vi fyller dig med kunskap och kompetens, bara du har passionen! Du kommer ingå i ett teknikteam och vara direkt underställd vår ledande tekniker som också blir din fadder.

Varför ska du då söka dig till oss? Vi som jobbar här trivs både med varandra och våra arbetsuppgifter på ett sätt som vi tror är ovanligt. Ett sorts bevis på det är att vår personalomsättning i det närmaste är obefintlig. Vi är dessutom ett stabilt företag (AAA) som visat svarta siffror varje år sedan starten 1999. Slå vår vd Thomas Molin en signal på 033-208901 eller skicka honom ett mejl om du vill veta mer.

Du söker jobbet genom att skicka CV och personligt brev (.pdf eller .dok) till juniorteknikerboras@navipro.se

Välkommen med din ansökan!