Kassasystem

DEN ENDA KASSAMODULEN SOM ÄR OPTIMERAD FÖR NAV OCH PEBBLESTONE FASHION

Gladare kunder och personal

CashJet är den enda Microsoft Dynamics NAV-modulen i sitt slag. Kassamodulen är från början utvecklad för fashion-industrin, men fungerar lika bra även till andra typer av butiker inom andra branscher. När vi utvecklade CashJet utgick vi ifrån den viktigaste personen i butiken – den kund som precis vill betala.

CashJet är därför utformat så att betalning och kundklubbsregistrering går snabbt och enkelt oavsett betalningsmetod och att till exempel eventuella personliga erbjudanden och bonusar presenteras automatiskt. Kort sagt kan man säga att CashJet ökar chansen att få glada kunder. Personalen får också chansen att bli lite gladare. Och till sist; att man bara betalar för användbara saker, och inte för massa annat, ökar säkert chansen till en lite gladare ekonomichef.

Enkelt

CashJet fungerar lika bra ihop med NAV som med Pebblestone Fashion och är både snabbimplementerat och lätt att lära sig använda.

kassasystem

Till CashJet finns även en app som ger dig tillgång till all funktionalitet via din iPad. Sköt butiksinventeringen, se försäljningssiffror i realtid eller ta betalt direkt ute i butiken. Med andra ord – ha friheten att vara mer där kunderna är.

Självklart är CashJet godkänt av Skatteverket.

Nyfiken?

Fyll i formuläret om du vill ladda ned en pdf som beskriver CashJet lite närmare.
Privacy Policy

Några av våra CashJet-kunder:

Kassasystem

DEN ENDA KASSAMODULEN SOM ÄR OPTIMERAD FÖR PEBBLESTONE FASHION OCH PF365

Kassasystem för fashion-industrin

CashJet är en kassamodul anpassad för fashion-industrin och den enda Microsoft Dynamics NAV-modulen i sitt slag. När vi utvecklade CashJet utgick vi ifrån den viktigaste personen i butiken – den kund som precis vill betala.kassasystem

CashJet är därför utformat så att betalning och kundklubbsregistrering går snabbt och enkelt oavsett betalningsmetod och att till exempel eventuella personliga erbjudanden och bonusar presenteras automatiskt. Kort sagt kan man säga att CashJet ökar chansen att få glada kunder. Personalen får också chansen att bli lite gladare. Allt man i fashion-indistrin kan önska sig av ett kassaregister finns i CashJet men inte det som är tänkt för andra branscher och deras behov, det vill säga sådant som bara stör. Och till sist; att man bara betalar för användbara saker, och inte för massa annat, ökar säkert chansen till en lite gladare ekonomichef.

Enkelt

CashJet fungerar lika bra ihop med Pebblestone Fashion som med PF365 och är både snabbimplementerat och lätt att lära sig använda.

Till CashJet finns en app CashJet Dashboard som i realtid visar försäljningssiffror m.m. för alla med behörighet.

Självklart är CashJet godkänt av Skatteverket.

Nyfiken?

Fyll i formuläret om du vill ladda ned en pdf som beskriver CashJet lite närmare.
Privacy Policy